eda's FotoPage

By: eda ein

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Jan-2009 23:08 Email | Share | | Bookmark
c u in UK....

 
 
 
View all 15 photos...


These are the people who stood by me masa aku diserang fitnah satu ketika dulu (mcm anwar berahim plak) ...

and you know what...org yg buat fitnah tu mmg mempunyai kelebihan utk membuat pendengar dia percaya 100% without question (citer btol ni)....

tp entry ni bkn nak citer pasal aku....tp nk citer pasal kak anis yg skg ni dah selamat sampai ke UK....

citer kak anis dpt further study ni pun tragis gak....byk nye dugaan dia sebelum dia berangkat ke UK....ramaiiiiiiiiiii nyeeeee org yg dengki kat dia.... tp bagi aku, itu rezeki dia.....dan kami sumer yg dlm gambar ni (& bbrp org yg xde dlm gambar pun) tumpang gembira dgn apa yg dia dpt.....xde pun nak dengki2....

utk org yg xtau...dia dah penah dok UK le....ikut husband dia keje kt sana dulu....so xpayah le nak susah hati pasal dia nk duduk mana nanti....pandai le diorg cari....

so sape nk menyusul...apply le dulu...klu layak tu pegi le....

good luck ye kak anis....nanti balik dah kena panggil dr anis ....


Saturday, 15-Nov-2008 17:42 Email | Share | | Bookmark
UniKL Dinner - Part 2

 
 
 
View all 12 photos...












Saturday, 15-Nov-2008 16:49 Email | Share | | Bookmark
UniKL Dinner - Part 1

 
 
 
View all 14 photos...


Friday, 24-Oct-2008 08:16 Email | Share | | Bookmark
Jumpa kwn lama...

 
 
 
View all 6 photos...
Shiepah...Last time I met her, dia bujang lagi....aku baru kawen
Kawan lama masa sekolah dulu ni....mak hg punya bihun singapore sampai skg aku dok tingat...aku buat sendiri xpenah jadi....
besaq dah adik hg no...dulu aku tgk kecik lagik....heheh....







Tuesday, 7-Oct-2008 03:52 Email | Share | | Bookmark
Majlis Tahlil on 2nd Hari Raya

tahun ni aku raya kt umah mertua dulu...raya kedua baru balik kg sendiri...since sumer org ada kt kg on hari raya kedua , i suggested to my mom utk buat tahlil arwah ayah on that night....
but, unluckily kakak aku yg kat ipoh tu kena warded...demam....sian dia kena raya kt spital....so, xcukup korum gak le kitorg mlm tuh....

mak tgh pass surah Yasin kt sumer org





head of the family





me & my nephew











my 2 brothers







solat Isyak berjemaah lepas selesai tahlil



antara menu special





jom makan



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net